Nutriční hodnoty (Džem z červeného rybízu, borůvek a rynglí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 457 kJ / 1 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,60 g |
Tuky | 2,40 g |
– nasycené | 0,34 g |
– nenasycené | 1,38 g |
–– mononenasycené | 0,36 g |
–– polynenasycené | 1,02 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 39,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 413,00 g |
– cukry | 409,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | 600 g |
200 g 200 g borůvek | Borůvky čerstvé | 200 g |
200 g 200 g rynglí | ||
350 g 350 g krupicového cukru | Cukr bílý | 350 g |
1 1 Gelfix 3:1 | Želatina cukrářská |