Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Džem z červeného rybízu, borůvek a rynglí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 457 kJ /
1 782 kcal
Bílkoviny7,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,60 g
Tuky2,40 g
– nasycené0,34 g
– nenasycené1,38 g
–– mononenasycené0,36 g
–– polynenasycené1,02 g
––– omega 30,62 g
Vláknina39,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy413,00 g
– cukry409,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g červeného rybízu Rybíz červený čerstvý 600 g
200 g 200 g borůvek Borůvky čerstvé 200 g
200 g 200 g rynglí
350 g 350 g krupicového cukru Cukr bílý 350 g
1 1 Gelfix 3:1 Želatina cukrářská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.