Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bujon (vývar) s vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie575 kJ /
137 kcal
Bílkoviny10,68 g
– z toho živočišné bílkoviny10,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky9,76 g
– nasycené3,22 g
– nenasycené4,30 g
–– mononenasycené3,00 g
–– polynenasycené1,30 g
––– omega 30,13 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 104 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy1,70 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 ml 300 ml vývaru (nejlépe hovězího) Vývar masový 300 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.