Nutriční hodnoty (Sashimi z tuňáka s avokádem a rajčatovou-koriandrovou salsou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 443 kJ / 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
Tuky | 2,12 g |
– nasycené | 0,68 g |
– nenasycené | 0,86 g |
–– mononenasycené | 0,48 g |
–– polynenasycené | 0,38 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 6,87 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 7,91 g |
– cukry | 6,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g (žlutoploutvého) tuňáka sashimi kvality | Tuňák filet | 300 g |
1 1 větší avokádo | Avokádo čerstvé | |
svazek svazek koriandru | Koriandr semena | |
1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
4 4 oválná keříková cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
šťáva z 5 5 limet | ||
olivový olej | Olej olivový | |