Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dančí guláš s hovězím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 810 kJ /
2 345 kcal
Bílkoviny245,18 g
– z toho živočišné bílkoviny216,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,68 g
Tuky43,87 g
– nasycené9,25 g
– nenasycené31,21 g
–– mononenasycené24,23 g
–– polynenasycené6,98 g
––– omega 30,38 g
Vláknina87,20 g
Cholesterol 560 mg
Sodík 1,66 g
Sůl3,58 g
Sacharidy215,67 g
– cukry150,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězího masa (přední, zadní, plec, atd.) Hovězí kýta 500 g
500 g 500 g dančího masa (zvěřinového dle možnosti) Daněk kýta 500 g
1000 g 1000 g cibule Cibule čerstvá 1000 g
sůl Sůl mořská
pepř - celý i mletý Pepř černý
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
kmín Kmín
hřebíček Hřebíček
250 g 250 g loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 250 g
200 g 200 g sterilované papriky Paprika červená sterilovaná 200 g
250 g 250 g kapie - čerstvé Paprika červená čerstvá 250 g
100 g 100 g sušených švestek Švestky sušené 100 g
100 g 100 g sušených rajčat v oleji Rajčata červená sušená v oleji 100 g
120 g 120 g vepřového sádla/oleje
4 l 4 l vody Voda 4000 ml
2 2 x varná nádoba (3-5 l)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.