Nutriční hodnoty (Staropražské obložené hovězí s vaječnou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 930 kJ / 1 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 184,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,37 g |
Tuky | 67,78 g |
– nasycené | 11,08 g |
– nenasycené | 49,54 g |
–– mononenasycené | 36,38 g |
–– polynenasycené | 13,16 g |
––– omega 3 | 3,53 g |
Vláknina | 8,01 g |
Cholesterol | 871 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 9,83 g |
– cukry | 3,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g hovězího masa (nejlépe květová špička) | Hovězí kýta | 750 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
celý pepř | Pepř černý | |
nově koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 vejce vařená naměkko | Vejce slepičí | 140 g |
40 ml 40 ml oleje | Olej řepkový | 40 ml |
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
kapary | Kapary | |
sůl | Sůl mořská | |
nakládaná červená řepa | Červená řepa sterilovaná | |