Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Staropražské obložené hovězí s vaječnou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 930 kJ /
1 417 kcal
Bílkoviny187,98 g
– z toho živočišné bílkoviny184,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,37 g
Tuky67,78 g
– nasycené11,08 g
– nenasycené49,54 g
–– mononenasycené36,38 g
–– polynenasycené13,16 g
––– omega 33,53 g
Vláknina8,01 g
Cholesterol 871 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,26 g
Sacharidy9,83 g
– cukry3,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g hovězího masa (nejlépe květová špička) Hovězí kýta 750 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
celý pepř Pepř černý
nově koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
2 2 vejce vařená naměkko Vejce slepičí 140 g
40 ml 40 ml oleje Olej řepkový 40 ml
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice Hořčice dijonská 12 g
kapary Kapary
sůl Sůl mořská
nakládaná červená řepa Červená řepa sterilovaná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.