Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Trhané hovězí v cibulovo-hořčičné omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 281 kJ /
1 023 kcal
Bílkoviny119,88 g
– z toho živočišné bílkoviny109,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,58 g
Tuky25,44 g
– nasycené12,43 g
– nenasycené10,73 g
–– mononenasycené8,89 g
–– polynenasycené1,84 g
––– omega 30,28 g
Vláknina29,20 g
Cholesterol 271 mg
Sodík 678 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy70,05 g
– cukry36,05 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězího předního Hovězí plec 500 g
250 g 250 g kořenové zeleniny (směs) Mrkev čerstvá 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
česnek (dle chuti) Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř celý Pepř černý
4 4 velké cibule Cibule čerstvá 280 g
50 g 50 g špeku Špek 50 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
100 ml 100 ml smetany ke šlehání 33% Smetana kravská sladká 30% 100 ml
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
hovězí vývar (z vaření masa) Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mletý kmín Kmín mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.