Nutriční hodnoty (Trhané hovězí v cibulovo-hořčičné omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 281 kJ / 1 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 109,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,58 g |
Tuky | 25,44 g |
– nasycené | 12,43 g |
– nenasycené | 10,73 g |
–– mononenasycené | 8,89 g |
–– polynenasycené | 1,84 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 29,20 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 678 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 70,05 g |
– cukry | 36,05 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězího předního | Hovězí plec | 500 g |
250 g 250 g kořenové zeleniny (směs) | Mrkev čerstvá | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
česnek (dle chuti) | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř celý | Pepř černý | |
4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
hovězí vývar (z vaření masa) | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletý kmín | Kmín mletý |