Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený králík podle babičky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie6 249 kJ /
1 493 kcal
Bílkoviny90,76 g
– z toho živočišné bílkoviny88,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,38 g
Tuky118,16 g
– nasycené54,46 g
– nenasycené59,11 g
–– mononenasycené50,50 g
–– polynenasycené8,61 g
––– omega 30,17 g
Vláknina9,38 g
Cholesterol 248 mg
Sodík 5,45 g
Sůl13,00 g
Sacharidy14,83 g
– cukry8,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 králík (bez hlavy) Králík
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
100-150 g 100-150 g slaniny (iberijská, anglická) Špek 125 g
400 g 400 g uzené kýty (rolovaná plec) Vepřová kýta uzená 400 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sádlo (tuk) Sádlo vepřové
vývar (voda) Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.