Nutriční hodnoty (Pečený králík podle babičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 6 249 kJ / 1 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,38 g |
Tuky | 118,16 g |
– nasycené | 54,46 g |
– nenasycené | 59,11 g |
–– mononenasycené | 50,50 g |
–– polynenasycené | 8,61 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 9,38 g |
Cholesterol | 248 mg |
Sodík | 5,45 g |
Sůl | 13,00 g |
Sacharidy | 14,83 g |
– cukry | 8,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 králík (bez hlavy) | Králík | |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
100-150 g 100-150 g slaniny (iberijská, anglická) | Špek | 125 g |
400 g 400 g uzené kýty (rolovaná plec) | Vepřová kýta uzená | 400 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sádlo (tuk) | Sádlo vepřové | |
vývar (voda) | Vývar masový |