Nutriční hodnoty (Zapečený smetanový patizon)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 006 kJ / 1 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,37 g |
Tuky | 175,56 g |
– nasycené | 74,42 g |
– nenasycené | 97,35 g |
–– mononenasycené | 79,29 g |
–– polynenasycené | 18,06 g |
––– omega 3 | 3,01 g |
Vláknina | 2,56 g |
Cholesterol | 159 mg |
Sodík | 5,76 g |
Sůl | 14,40 g |
Sacharidy | 12,30 g |
– cukry | 6,73 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
větší patizon | Patizon čerstvý | |
15 dkg 15 dkg slaniny | Špek | 150 g |
vepřové maso (není nutné, ale přidáme slaninu) | Vepřová kýta | |
150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3 PL 3 PL oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 PL 1 PL vegety | Kořenící směs sypká | 15 g |
špetka špetka pepře | Pepř černý |