Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený smetanový patizon)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 006 kJ /
1 675 kcal
Bílkoviny10,82 g
– z toho živočišné bílkoviny9,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,37 g
Tuky175,56 g
– nasycené74,42 g
– nenasycené97,35 g
–– mononenasycené79,29 g
–– polynenasycené18,06 g
––– omega 33,01 g
Vláknina2,56 g
Cholesterol 159 mg
Sodík 5,76 g
Sůl14,40 g
Sacharidy12,30 g
– cukry6,73 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
větší patizon Patizon čerstvý
15 dkg 15 dkg slaniny Špek 150 g
vepřové maso (není nutné, ale přidáme slaninu) Vepřová kýta
150 ml 150 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 150 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3 PL 3 PL oleje Olej řepkový 33 ml
1 PL 1 PL vegety Kořenící směs sypká 15 g
špetka špetka pepře Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.