Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvová marmeláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 501 kJ /
2 510 kcal
Bílkoviny8,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené1,50 g
–– mononenasycené0,70 g
–– polynenasycené0,80 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy610,00 g
– cukry584,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg zralých broskví Dužina broskve čerstvá 1000 g
500 g 500 g krystalového cukru Cukr bílý 500 g
1,5 1,5 kávové lžičky kyseliny citronové E330 - Kyselina citronová
1 1 Želírfix 2:1 Želatina cukrářská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.