Nutriční hodnoty (Brambory ze salaše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 291 kJ / 1 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,60 g |
Tuky | 74,42 g |
– nasycené | 36,82 g |
– nenasycené | 27,87 g |
–– mononenasycené | 23,07 g |
–– polynenasycené | 4,80 g |
––– omega 3 | 1,18 g |
Vláknina | 22,60 g |
Cholesterol | 879 mg |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 5,30 g |
Sacharidy | 168,93 g |
– cukry | 14,46 g |
––– laktóza | 3,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
200 g 200 g brynzy | Brynza | 200 g |
2,5 dl 2,5 dl žinčice | ||
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
pepř | Pepř černý |