Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory ze salaše)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 291 kJ /
1 743 kcal
Bílkoviny87,97 g
– z toho živočišné bílkoviny67,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,60 g
Tuky74,42 g
– nasycené36,82 g
– nenasycené27,87 g
–– mononenasycené23,07 g
–– polynenasycené4,80 g
––– omega 31,18 g
Vláknina22,60 g
Cholesterol 879 mg
Sodík 2,14 g
Sůl5,30 g
Sacharidy168,93 g
– cukry14,46 g
––– laktóza3,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor vařených ve slupce Brambor zimní 1000 g
200 g 200 g brynzy Brynza 200 g
2,5 dl 2,5 dl žinčice
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 lžíce 1 lžíce petrželové natě Petržel nať čerstvá 15 g
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.