Nutriční hodnoty (Vepřová roláda plněná rajčaty a mozzarellou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 469 kJ / 1 068 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 175,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 35,84 g |
– nasycené | 12,20 g |
– nenasycené | 17,09 g |
–– mononenasycené | 12,42 g |
–– polynenasycené | 4,68 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 2,17 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 834 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 9,20 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřového masa upraveného do plátu na roládu | Vepřová kýta | 800 g |
50 g 50 g debrecínky | Párek vepřový | 50 g |
1 1 bochánek mozzarelly (125 g) | Mozzarella kravská | |
lístky lístky bazalky | Bazalka čerstvá | |
2 2 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |