Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Toskánský bůček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 492 kJ /
1 791 kcal
Bílkoviny77,13 g
– z toho živočišné bílkoviny72,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,63 g
Tuky150,30 g
– nasycené39,55 g
– nenasycené79,05 g
–– mononenasycené64,11 g
–– polynenasycené14,93 g
––– omega 30,65 g
Vláknina14,79 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 564 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy28,28 g
– cukry5,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového bůčku vcelku Vepřový bok 500 g
olivový olej na potření Olej olivový
1 lžička 1 lžička rozmarýnu Rozmarýn sušený 5 g
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
1 lžička 1 lžička oregana Oregano sušené 5 g
1 lžička 1 lžička sušeného česneku Česnek sušený 5 g
4 stroužky 4 stroužky čerstvého česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička chilli koření Chilli paprička mletá 5 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.