Nutriční hodnoty (Toskánský bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 492 kJ / 1 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,63 g |
Tuky | 150,30 g |
– nasycené | 39,55 g |
– nenasycené | 79,05 g |
–– mononenasycené | 64,11 g |
–– polynenasycené | 14,93 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 14,79 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 564 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 28,28 g |
– cukry | 5,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového bůčku vcelku | Vepřový bok | 500 g |
olivový olej na potření | Olej olivový | |
1 lžička 1 lžička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 5 g |
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
1 lžička 1 lžička sušeného česneku | Česnek sušený | 5 g |
4 stroužky 4 stroužky čerstvého česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička chilli koření | Chilli paprička mletá | 5 g |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská |