Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Neapolské makaróny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 038 kJ /
3 833 kcal
Bílkoviny104,52 g
– z toho živočišné bílkoviny2,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny102,42 g
Tuky93,23 g
– nasycené50,41 g
– nenasycené37,56 g
–– mononenasycené32,28 g
–– polynenasycené5,29 g
––– omega 31,05 g
Vláknina25,63 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 819 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy631,55 g
– cukry17,54 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
850 g 850 g makaronů Těstoviny pšeničné 850 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
petrželka Petržel nať čerstvá
rajský protlak Protlak rajčatový
strouhaný sýr Sýr kravský tvrdý 30%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.