Nutriční hodnoty (Neapolské makaróny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 038 kJ / 3 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 102,42 g |
Tuky | 93,23 g |
– nasycené | 50,41 g |
– nenasycené | 37,56 g |
–– mononenasycené | 32,28 g |
–– polynenasycené | 5,29 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 25,63 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 819 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 631,55 g |
– cukry | 17,54 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
850 g 850 g makaronů | Těstoviny pšeničné | 850 g |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
rajský protlak | Protlak rajčatový | |
strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |