Nutriční hodnoty (Telecí ossobuco na šalvěji a česneku s kapustičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 983 kJ / 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,22 g |
Tuky | 55,13 g |
– nasycené | 27,32 g |
– nenasycené | 27,22 g |
–– mononenasycené | 21,93 g |
–– polynenasycené | 5,28 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 17,28 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 49,58 g |
– cukry | 8,69 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kousky ossobuca (telecí nožičky s kostí uprostřed) | Kost hovězí | |
60 g 60 g anglické slaniny | Anglická slanina | 60 g |
2 2 cibule | ||
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
250 ml 250 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
500 ml 500 ml silného hovězího vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 snítka 1 snítka šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
300 g 300 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 300 g |
olej | Olej řepkový |