Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí ossobuco na šalvěji a česneku s kapustičkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 983 kJ /
952 kcal
Bílkoviny18,65 g
– z toho živočišné bílkoviny5,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,22 g
Tuky55,13 g
– nasycené27,32 g
– nenasycené27,22 g
–– mononenasycené21,93 g
–– polynenasycené5,28 g
––– omega 30,23 g
Vláknina17,28 g
Cholesterol 42 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,40 g
Sacharidy49,58 g
– cukry8,69 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kousky ossobuca (telecí nožičky s kostí uprostřed) Kost hovězí
60 g 60 g anglické slaniny Anglická slanina 60 g
2 2 cibule
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
250 ml 250 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 250 ml
500 ml 500 ml silného hovězího vývaru Vývar hovězí 500 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 snítka 1 snítka šalvěje Šalvěj čerstvá
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
300 g 300 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 300 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.