Nutriční hodnoty (Dýňová bramboračka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 2 209 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,58 g |
Tuky | 1,67 g |
– nasycené | 1,28 g |
– nenasycené | 2,11 g |
–– mononenasycené | 0,38 g |
–– polynenasycené | 1,73 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 34,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 69 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 96,20 g |
– cukry | 17,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g dýně | Dýně čerstvá | 200 g |
200 g 200 g cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
200 g 200 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 200 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá |