Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filé na rajčatech s polentovou kaší s parmezánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 325 kJ /
1 512 kcal
Bílkoviny104,07 g
– z toho živočišné bílkoviny87,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,00 g
Tuky37,60 g
– nasycené20,26 g
– nenasycené10,57 g
–– mononenasycené8,56 g
–– polynenasycené2,01 g
––– omega 30,58 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 296 mg
Sodík 941 mg
Sůl3,64 g
Sacharidy166,88 g
– cukry27,08 g
––– laktóza1,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g rybího filé Treska filet 400 g
200 g 200 g keříčkových rajčat Rajče červené čerstvé 200 g
100 ml 100 ml bílého suchého vína Víno bílé suché 100 ml
snitka snitka rozmarýnu Rozmarýn sušený
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
200 g 200 g instantni polenty Polenta 200 g
1 lžíce 1 lžíce studeného másla Máslo kravské 10 g
50 g 50 g jemně strouhaného parmezánu (nebo Gran Moravia) Parmezán 50 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.