Nutriční hodnoty (Rybí filé na rajčatech s polentovou kaší s parmezánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 325 kJ / 1 512 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,00 g |
Tuky | 37,60 g |
– nasycené | 20,26 g |
– nenasycené | 10,57 g |
–– mononenasycené | 8,56 g |
–– polynenasycené | 2,01 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 296 mg |
Sodík | 941 mg |
Sůl | 3,64 g |
Sacharidy | 166,88 g |
– cukry | 27,08 g |
––– laktóza | 1,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g rybího filé | Treska filet | 400 g |
200 g 200 g keříčkových rajčat | Rajče červené čerstvé | 200 g |
100 ml 100 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
snitka snitka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
200 g 200 g instantni polenty | Polenta | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce studeného másla | Máslo kravské | 10 g |
50 g 50 g jemně strouhaného parmezánu (nebo Gran Moravia) | Parmezán | 50 g |
sůl | Sůl mořská |