Nutriční hodnoty (Květákové placičky se sýrem a petrželkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 619 kJ / 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,83 g |
Tuky | 28,06 g |
– nasycené | 13,40 g |
– nenasycené | 11,60 g |
–– mononenasycené | 9,34 g |
–– polynenasycené | 2,26 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 4,08 g |
Cholesterol | 334 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,34 g |
Sacharidy | 101,41 g |
– cukry | 8,13 g |
––– laktóza | 8,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 125 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku nahrubo strouhaného sýra (nejlépe parmezán nebo jiný tvrdý sýr) | Sýr kravský tvrdý 30% | 125 g |
hrst hrst petželky | ||
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté uzené papriky | Paprika uzená | 2.5 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
olej na smažení (slunečnicový, řepkový nebo olivový) | Olej řepkový |