Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhlový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 825 kJ /
2 109 kcal
Bílkoviny67,25 g
– z toho živočišné bílkoviny37,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,75 g
Tuky110,73 g
– nasycené40,67 g
– nenasycené68,25 g
–– mononenasycené54,30 g
–– polynenasycené13,95 g
––– omega 30,48 g
Vláknina23,28 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 5,02 g
Sůl12,53 g
Sacharidy199,31 g
– cukry17,75 g
––– laktóza3,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g jáhel Jáhly 250 g
12 ks 12 ks sušených rajčat naložených v oleji Rajčata červená sušená v oleji
250 g 250 g sýru feta (lze nahradit i tvrdším balkánem) Sýr feta 250 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
5 lžic 5 lžic olivového oleje Olej olivový 55 ml
1 lžička 1 lžička provensálského koření (rozdrtit v hmoždíři) Provensálské koření 5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.