Nutriční hodnoty (Bramborový guláš s paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 708 kJ / 1 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,26 g |
Tuky | 41,89 g |
– nasycené | 24,15 g |
– nenasycené | 17,02 g |
–– mononenasycené | 6,35 g |
–– polynenasycené | 10,67 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 28,01 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 132,15 g |
– cukry | 15,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
200 g 200 g libových párků (cca 2 nohy) | Párek vepřový | 200 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 papriky (červená, bílá) | Paprika bílá čerstvá | |
1 KL 1 KL lahůdkové mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
2 2 plné lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 KL 2 KL majoránky | Majoránka sušená | 14 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |