Nutriční hodnoty (Brambory s máslovou cibulkou a dvěma druhy sýru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 230 kJ / 1 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,96 g |
Tuky | 83,64 g |
– nasycené | 45,76 g |
– nenasycené | 36,17 g |
–– mononenasycené | 30,75 g |
–– polynenasycené | 5,42 g |
––– omega 3 | 1,34 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 207 mg |
Sodík | 3,77 g |
Sůl | 9,30 g |
Sacharidy | 114,59 g |
– cukry | 19,19 g |
––– laktóza | 4,89 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
110 g 110 g sýru Jadel (1 balení) | Jadel | 110 g |
100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
20 g 20 g másla (1 plátek) | Máslo kravské | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
pažitka | Pažitka čerstvá |