Nutriční hodnoty (Žampionová lučina s křupavými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 088 kJ / 1 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,90 g |
Tuky | 116,33 g |
– nasycené | 73,63 g |
– nenasycené | 37,64 g |
–– mononenasycené | 34,00 g |
–– polynenasycené | 3,64 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 314 mg |
Sodík | 477 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 11,23 g |
– cukry | 5,33 g |
––– laktóza | 3,53 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g lučiny | Lučina 70% t.v s. | 200 g |
50 g 50 g změklého másla | Máslo kravské | 50 g |
lžíce lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
1 1 větší šalotka | Šalotka čerstvá | |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
brambory uvařené ve slupce do poloměka | Brambor zimní | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |