Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhlový nákyp s jablky (bez cukru))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 956 kJ /
2 380 kcal
Bílkoviny91,15 g
– z toho živočišné bílkoviny60,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,10 g
Tuky53,20 g
– nasycené20,23 g
– nenasycené24,18 g
–– mononenasycené15,27 g
–– polynenasycené8,91 g
––– omega 30,49 g
Vláknina43,49 g
Cholesterol 850 mg
Sodík 742 mg
Sůl1,66 g
Sacharidy362,31 g
– cukry174,00 g
––– laktóza49,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g jáhel Jáhly 250 g
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
1 PL 1 PL rýžového sirupu Sirup rýžový 15 ml
3 3 vejce (žloutky a bílky zvlášť) Vejce slepičí 210 g
1 KL 1 KL ghee Ghí 5 g
2 PL 2 PL rýžového sirupu Sirup rýžový 30 ml
6 6 jablek Jablko čerstvé 900 g
hrst hrst rozinek Rozinky
citronová kůra Citronová kúra čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.