Nutriční hodnoty (Jáhlový nákyp s jablky (bez cukru))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 956 kJ / 2 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,10 g |
Tuky | 53,20 g |
– nasycené | 20,23 g |
– nenasycené | 24,18 g |
–– mononenasycené | 15,27 g |
–– polynenasycené | 8,91 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 43,49 g |
Cholesterol | 850 mg |
Sodík | 742 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 362,31 g |
– cukry | 174,00 g |
––– laktóza | 49,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g jáhel | Jáhly | 250 g |
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
1 PL 1 PL rýžového sirupu | Sirup rýžový | 15 ml |
3 3 vejce (žloutky a bílky zvlášť) | Vejce slepičí | 210 g |
1 KL 1 KL ghee | Ghí | 5 g |
2 PL 2 PL rýžového sirupu | Sirup rýžový | 30 ml |
6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
hrst hrst rozinek | Rozinky | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá |