Nutriční hodnoty (Pikantní vepřový guláš s červenými fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 991 kJ / 1 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,80 g |
Tuky | 108,24 g |
– nasycené | 8,47 g |
– nenasycené | 94,31 g |
–– mononenasycené | 65,84 g |
–– polynenasycené | 28,47 g |
––– omega 3 | 8,22 g |
Vláknina | 85,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,14 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 178,10 g |
– cukry | 111,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 1,5 kg vepřové plece nakrájené na kostky | Vepřová plec | |
1 kg 1 kg cibule nakrájené na drobno | Cibule čerstvá | 1000 g |
3/4 kg 3/4 kg paprik | Paprika bílá čerstvá | 750 g |
3-4 3-4 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
2 pl 2 pl sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
2 pl 2 pl soli (zarovnané) | Sůl mořská | 30 g |
1 pl 1 pl mletého kmínu | Kmín mletý | 15 g |
1 kl 1 kl mletého pepře | Pepř černý mletý | 5 g |
1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
2 pl 2 pl másla + 2 pl hladké mouky na jíšku | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 plechovky 2 plechovky červených fazolí ve slaném nálevu (po 425 ml) | Fazole červená ledvina sterilované | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |