Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní vepřový guláš s červenými fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 991 kJ /
1 910 kcal
Bílkoviny31,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,80 g
Tuky108,24 g
– nasycené8,47 g
– nenasycené94,31 g
–– mononenasycené65,84 g
–– polynenasycené28,47 g
––– omega 38,22 g
Vláknina85,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,14 g
Sůl30,00 g
Sacharidy178,10 g
– cukry111,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 1,5 kg vepřové plece nakrájené na kostky Vepřová plec
1 kg 1 kg cibule nakrájené na drobno Cibule čerstvá 1000 g
3/4 kg 3/4 kg paprik Paprika bílá čerstvá 750 g
3-4 3-4 feferonky Chilli paprička čerstvá
1 1 malý rajský protlak Protlak rajčatový
2 pl 2 pl sladké papriky Paprika červená sušená 20 g
2 pl 2 pl soli (zarovnané) Sůl mořská 30 g
1 pl 1 pl mletého kmínu Kmín mletý 15 g
1 kl 1 kl mletého pepře Pepř černý mletý 5 g
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
2 pl 2 pl másla + 2 pl hladké mouky na jíšku Mouka pšeničná hladká 20 g
2 plechovky 2 plechovky červených fazolí ve slaném nálevu (po 425 ml) Fazole červená ledvina sterilované
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.