Nutriční hodnoty (Rybí file na kari s hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 514 kJ / 1 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,00 g |
Tuky | 42,44 g |
– nasycené | 6,30 g |
– nenasycené | 30,12 g |
–– mononenasycené | 21,24 g |
–– polynenasycené | 8,88 g |
––– omega 3 | 2,18 g |
Vláknina | 44,40 g |
Cholesterol | 698 mg |
Sodík | 450 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 119,50 g |
– cukry | 34,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g rybího file | Treska filet | 300 g |
300 g 300 g cibule | Cibule čerstvá | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce kari | Kari | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
300 g 300 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |