Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldový koláč s ovocem a drobenkou z ovesných vloček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 545 kJ /
3 237 kcal
Bílkoviny54,48 g
– z toho živočišné bílkoviny23,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,32 g
Tuky112,57 g
– nasycené60,26 g
– nenasycené43,90 g
–– mononenasycené35,32 g
–– polynenasycené8,58 g
––– omega 30,69 g
Vláknina41,40 g
Cholesterol 782 mg
Sodík 371 mg
Sůl1,29 g
Sacharidy480,90 g
– cukry259,90 g
––– laktóza8,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g celozrnné hladké špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 200 g
150 g 150 g třtinového cukru Cukr třtinový 150 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
100 ml 100 ml slunečnicového nebo řepkového oleje
3/4 sáčku 3/4 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 9 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
letní ovoce (meruňky, švestky, broskve, maliny, ostružiny) Jahody čerstvé
100 g 100 g ovesných vloček Vločky ovesné 100 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
100 g 100 g třtinového cukru Cukr třtinový 100 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.