Nutriční hodnoty (Špaldový koláč s ovocem a drobenkou z ovesných vloček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 545 kJ / 3 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,32 g |
Tuky | 112,57 g |
– nasycené | 60,26 g |
– nenasycené | 43,90 g |
–– mononenasycené | 35,32 g |
–– polynenasycené | 8,58 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 41,40 g |
Cholesterol | 782 mg |
Sodík | 371 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 480,90 g |
– cukry | 259,90 g |
––– laktóza | 8,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g celozrnné hladké špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 200 g |
150 g 150 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 150 g |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
100 ml 100 ml slunečnicového nebo řepkového oleje | ||
3/4 sáčku 3/4 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 9 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
letní ovoce (meruňky, švestky, broskve, maliny, ostružiny) | Jahody čerstvé | |
100 g 100 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 100 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |