Nutriční hodnoty (Vepřové omelety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 740 kJ / 1 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 131,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,31 g |
Tuky | 72,20 g |
– nasycené | 11,73 g |
– nenasycené | 48,15 g |
–– mononenasycené | 36,08 g |
–– polynenasycené | 12,07 g |
––– omega 3 | 2,84 g |
Vláknina | 14,18 g |
Cholesterol | 977 mg |
Sodík | 3,78 g |
Sůl | 9,13 g |
Sacharidy | 42,68 g |
– cukry | 12,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřového masa (kýta, kotleta) | Vepřová kýta | 500 g |
3 3 celá vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžička 1 lžička pepře | Pepř černý | 5 g |
1 lžička 1 lžička papriky (+špetka chilli) dle chuti | Paprika bílá čerstvá | 5 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 22.5 g |