Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 539 kJ /
2 041 kcal
Bílkoviny81,79 g
– z toho živočišné bílkoviny59,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,38 g
Tuky76,71 g
– nasycené38,13 g
– nenasycené37,03 g
–– mononenasycené24,52 g
–– polynenasycené12,51 g
––– omega 30,40 g
Vláknina31,60 g
Cholesterol 315 mg
Sodík 5,54 g
Sůl12,90 g
Sacharidy243,61 g
– cukry88,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g brambor Brambor zimní 800 g
400 g 400 g klobásy Klobása 400 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
asi 200 g 200 g sterilovaných okurek Okurka polní zavařená 200 g
6 lžic 6 lžic bílého vinného octa Ocet vinný bílý 90 ml
1/4 l 1/4 l vývaru Vývar hovězí 250 ml
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce středně ostré hořčice Hořčice dijonská 15 g
pepř Pepř černý
1 svazek 1 svazek kopru Kopr nať čerstvý 50 g
2 lžíce 2 lžíce tekutého medu Med nepasterovaný 72 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.