Nutriční hodnoty (Bratislavská buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 616 kJ / 3 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,50 g |
Tuky | 152,30 g |
– nasycené | 23,90 g |
– nenasycené | 111,95 g |
–– mononenasycené | 80,75 g |
–– polynenasycené | 31,20 g |
––– omega 3 | 8,39 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 494,00 g |
– cukry | 305,00 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
200 g 200 g krystalového cukru | Cukr bílý | 200 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
0,1 l 0,1 l vody | Voda | 100.00000149011612 ml |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
3 3 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
0,1 l 0,1 l oleje | Olej řepkový | 100.00000149011612 ml |
1 1 pudink (nejlépe karamelový) | Puding v prášku | |
skořice | Skořice ceylonská | |
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |