Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bratislavská buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 616 kJ /
3 732 kcal
Bílkoviny89,90 g
– z toho živočišné bílkoviny60,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,50 g
Tuky152,30 g
– nasycené23,90 g
– nenasycené111,95 g
–– mononenasycené80,75 g
–– polynenasycené31,20 g
––– omega 38,39 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 705 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy494,00 g
– cukry305,00 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g krystalového cukru Cukr bílý 200 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
0,1 l 0,1 l vody Voda 100.00000149011612 ml
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
3 3 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
prášek do pečiva Kypřící prášek
0,1 l 0,1 l oleje Olej řepkový 100.00000149011612 ml
1 1 pudink (nejlépe karamelový) Puding v prášku
skořice Skořice ceylonská
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 75 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.