Nutriční hodnoty (Pečený nadívaný bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
Energie | 14 012 kJ / 3 349 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 143,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,89 g |
Tuky | 278,52 g |
– nasycené | 73,12 g |
– nenasycené | 145,83 g |
–– mononenasycené | 118,56 g |
–– polynenasycené | 27,28 g |
––– omega 3 | 1,34 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 680 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,36 g |
Sacharidy | 57,63 g |
– cukry | 9,73 g |
––– laktóza | 5,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800-1000 g 800-1000 g vepřového bůčku bez kosti | Vepřový bok | 900 g |
1,5 1,5 staršího rohlíku (nebo housky) | Rohlík pšeničný bílý | 64.5 g |
120 ml 120 ml mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
10-15 g 10-15 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 12.5 g |
čerstvá majoránka (i sušená) | Majoránka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
celý kmín | Kmín | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |