Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený nadívaný bůček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie14 012 kJ /
3 349 kcal
Bílkoviny151,15 g
– z toho živočišné bílkoviny143,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,89 g
Tuky278,52 g
– nasycené73,12 g
– nenasycené145,83 g
–– mononenasycené118,56 g
–– polynenasycené27,28 g
––– omega 31,34 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 680 mg
Sodík 1,15 g
Sůl2,36 g
Sacharidy57,63 g
– cukry9,73 g
––– laktóza5,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800-1000 g 800-1000 g vepřového bůčku bez kosti Vepřový bok 900 g
1,5 1,5 staršího rohlíku (nebo housky) Rohlík pšeničný bílý 64.5 g
120 ml 120 ml mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
10-15 g 10-15 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 12.5 g
čerstvá majoránka (i sušená) Majoránka čerstvá
sůl Sůl mořská
celý kmín Kmín
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.