Nutriční hodnoty (Karamelové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 20 003 kJ / 4 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,00 g |
Tuky | 359,43 g |
– nasycené | 153,43 g |
– nenasycené | 190,29 g |
–– mononenasycené | 169,02 g |
–– polynenasycené | 21,27 g |
––– omega 3 | 0,89 g |
Vláknina | 20,60 g |
Cholesterol | 1,91 g |
Sodík | 975 mg |
Sůl | 2,36 g |
Sacharidy | 305,15 g |
– cukry | 212,50 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 plechovka 1 plechovka Salka | Mléko kondenzované slazené | |
6 6 žloutků | Vaječný žloutek | 138 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
200 g 200 g drcených lískových ořechů | Lískový ořech | 200 g |
6 lžic 6 lžic strouhanky | Strouhanka pšeničná | 90 g |
3/4 balíčku 3/4 balíčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 9 g |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
1 1 dortové oplatky | ||
1 1 čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
ořechy nebo mandle na ozdobu | Vlašské ořechy |