Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Matjesový salát se sýrem a jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 112 kJ /
1 461 kcal
Bílkoviny47,40 g
– z toho živočišné bílkoviny45,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,17 g
Tuky126,81 g
– nasycené21,77 g
– nenasycené102,45 g
–– mononenasycené64,11 g
–– polynenasycené38,34 g
––– omega 30,79 g
Vláknina8,04 g
Cholesterol 185 mg
Sodík 2,84 g
Sůl6,86 g
Sacharidy29,64 g
– cukry25,51 g
––– laktóza6,66 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g matjesů Matjesy v oleji 200 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
80-100 g 80-100 g tvrdého sýru (měla jsem Goudu) Sýr kravský tvrdý 30% 90 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
1 lžíce 1 lžíce jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 20 ml
pár kapek kapek z citronu Citrón čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
zelená cibulka na posypání Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.