Nutriční hodnoty (Matjesový salát se sýrem a jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 112 kJ / 1 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,17 g |
Tuky | 126,81 g |
– nasycené | 21,77 g |
– nenasycené | 102,45 g |
–– mononenasycené | 64,11 g |
–– polynenasycené | 38,34 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 185 mg |
Sodík | 2,84 g |
Sůl | 6,86 g |
Sacharidy | 29,64 g |
– cukry | 25,51 g |
––– laktóza | 6,66 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g matjesů | Matjesy v oleji | 200 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
80-100 g 80-100 g tvrdého sýru (měla jsem Goudu) | Sýr kravský tvrdý 30% | 90 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 20 ml |
pár kapek kapek z citronu | Citrón čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
zelená cibulka na posypání | Cibulka jarní čerstvá |