Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené hlávkové zelí s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 263 kJ /
780 kcal
Bílkoviny14,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,10 g
Tuky41,78 g
– nasycené19,79 g
– nenasycené21,12 g
–– mononenasycené16,18 g
–– polynenasycené4,94 g
––– omega 30,12 g
Vláknina23,02 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 97 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy75,26 g
– cukry29,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 500 g
40 g 40 g sádla nebo oleje Sádlo vepřové 40 g
40 g 40 g cibule Cibule čerstvá 40 g
20 g 20 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
130 g 130 g syrových brambor Brambor zimní 130 g
160 g 160 g nakyslých jablek Jablko čerstvé 160 g
sůl Sůl mořská
celý kmín Kmín
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.