Nutriční hodnoty (Dušené hlávkové zelí s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 263 kJ / 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,10 g |
Tuky | 41,78 g |
– nasycené | 19,79 g |
– nenasycené | 21,12 g |
–– mononenasycené | 16,18 g |
–– polynenasycené | 4,94 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 23,02 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,26 g |
– cukry | 29,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
40 g 40 g sádla nebo oleje | Sádlo vepřové | 40 g |
40 g 40 g cibule | Cibule čerstvá | 40 g |
20 g 20 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
130 g 130 g syrových brambor | Brambor zimní | 130 g |
160 g 160 g nakyslých jablek | Jablko čerstvé | 160 g |
sůl | Sůl mořská | |
celý kmín | Kmín | |
ocet | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý |