Nutriční hodnoty (Panenka s fíky ve švestkové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 150 kJ / 1 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 114,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,61 g |
Tuky | 48,00 g |
– nasycené | 6,77 g |
– nenasycené | 34,93 g |
–– mononenasycené | 25,93 g |
–– polynenasycené | 9,00 g |
––– omega 3 | 2,51 g |
Vláknina | 13,75 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 124,55 g |
– cukry | 107,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 500 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 3 čerstvé fíky | Fíky čerstvé | |
500 g 500 g čerstvých švestek | Švestky čerstvé | 500 g |
300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
4 kuličky 4 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
1 1 badyán | Badyán | |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce medu (použila jsem lesní med z Billy) | Med nepasterovaný | 72 g |
citrónová kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |