Nutriční hodnoty (Býčí žlázy na zelenině a rajčatové šťávě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 488 kJ / 1 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,88 g |
Tuky | 138,83 g |
– nasycené | 62,68 g |
– nenasycené | 73,73 g |
–– mononenasycené | 61,33 g |
–– polynenasycené | 12,40 g |
––– omega 3 | 1,07 g |
Vláknina | 17,52 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 56,55 g |
– cukry | 35,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 800 g býčích žláz (4 ks v 1 balení) | Býčí žlázy | |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
200 g 200 g očištěné a semen zbavené cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
200 ml 200 ml rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | 200 ml |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 velká masitá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
2 lžičky 2 lžičky solamylu | Bramborový škrob | 10 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |