Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Býčí žlázy na zelenině a rajčatové šťávě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 488 kJ /
1 551 kcal
Bílkoviny14,13 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,88 g
Tuky138,83 g
– nasycené62,68 g
– nenasycené73,73 g
–– mononenasycené61,33 g
–– polynenasycené12,40 g
––– omega 31,07 g
Vláknina17,52 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,44 g
Sůl6,00 g
Sacharidy56,55 g
– cukry35,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 800 g býčích žláz (4 ks v 1 balení) Býčí žlázy
150 g 150 g anglické slaniny Anglická slanina 150 g
200 g 200 g očištěné a semen zbavené cukety Cuketa čerstvá 200 g
200 ml 200 ml rajčatové šťávy Šťáva z rajčete 200 ml
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 velká masitá paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
2 lžičky 2 lžičky solamylu Bramborový škrob 10 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.