Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bylinkové brambory zapečené s rajčaty a sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 780 kJ /
903 kcal
Bílkoviny8,63 g
– z toho živočišné bílkoviny3,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,48 g
Tuky75,99 g
– nasycené36,96 g
– nenasycené37,86 g
–– mononenasycené32,43 g
–– polynenasycené5,43 g
––– omega 30,11 g
Vláknina9,15 g
Cholesterol 63 mg
Sodík 1,46 g
Sůl3,60 g
Sacharidy42,84 g
– cukry6,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 brambor uvařených ve slupce Brambor zimní 225 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
rajčata podle potřeby Rajče červené čerstvé
80-100 g 80-100 g anglické slaniny Anglická slanina 90 g
kousek kousek másla Máslo kravské
tvrdý sýr (měla jsem hranatou mozzarellu) Sýr kravský tvrdý 30%
bazalka Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
pažitka a libeček podle chuti Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.