Nutriční hodnoty (Bylinkové brambory zapečené s rajčaty a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 780 kJ / 903 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,48 g |
Tuky | 75,99 g |
– nasycené | 36,96 g |
– nenasycené | 37,86 g |
–– mononenasycené | 32,43 g |
–– polynenasycené | 5,43 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 63 mg |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 42,84 g |
– cukry | 6,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 225 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
rajčata podle potřeby | Rajče červené čerstvé | |
80-100 g 80-100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 90 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
tvrdý sýr (měla jsem hranatou mozzarellu) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pažitka a libeček podle chuti | Libeček čerstvý |