Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná buchta s ořechy a rozinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie23 336 kJ /
5 578 kcal
Bílkoviny108,16 g
– z toho živočišné bílkoviny53,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,03 g
Tuky228,23 g
– nasycené96,43 g
– nenasycené106,71 g
–– mononenasycené60,55 g
–– polynenasycené46,17 g
––– omega 36,86 g
Vláknina48,08 g
Cholesterol 1,94 g
Sodík 1,24 g
Sůl3,70 g
Sacharidy748,70 g
– cukry453,98 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 g 900 g hrubě nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 900 g
300 g 300 g krupicového cukru Cukr bílý 300 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
150 g 150 g másla (nebo jiného tuku) Máslo kravské 150 g
360 g 360 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 360 g
1,5 balíčku 1,5 balíčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 18 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky mleté skořice (nebo dle chuti) Skořice ceylonská mletá 7.5 g
80 g 80 g rozinek Rozinky 80 g
80 g 80 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.