Nutriční hodnoty (Jablečná buchta s ořechy a rozinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 23 336 kJ / 5 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,03 g |
Tuky | 228,23 g |
– nasycené | 96,43 g |
– nenasycené | 106,71 g |
–– mononenasycené | 60,55 g |
–– polynenasycené | 46,17 g |
––– omega 3 | 6,86 g |
Vláknina | 48,08 g |
Cholesterol | 1,94 g |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,70 g |
Sacharidy | 748,70 g |
– cukry | 453,98 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 g 900 g hrubě nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
300 g 300 g krupicového cukru | Cukr bílý | 300 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
150 g 150 g másla (nebo jiného tuku) | Máslo kravské | 150 g |
360 g 360 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 360 g |
1,5 balíčku 1,5 balíčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 18 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky mleté skořice (nebo dle chuti) | Skořice ceylonská mletá | 7.5 g |
80 g 80 g rozinek | Rozinky | 80 g |
80 g 80 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 80 g |