Nutriční hodnoty (Fazole se šunkou v sýrové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 558 kJ / 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 53,04 g |
– nasycené | 33,97 g |
– nenasycené | 18,11 g |
–– mononenasycené | 15,04 g |
–– polynenasycené | 3,06 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 264 mg |
Sodík | 3,49 g |
Sůl | 8,53 g |
Sacharidy | 22,86 g |
– cukry | 20,76 g |
––– laktóza | 16,66 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plechovky 2 plechovky červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
100-150 g 100-150 g šunky | Šunka vepřová vařená | 125 g |
100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
50 g 50 g Goudy | Gouda 45% t. v s. | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 rovná lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
cca 250-300 ml cca 250-300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 275 ml |
smetana -12% | Smetana kravská sladká 12% | |
máslo nebo olej | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |