Nutriční hodnoty (Vaječná omeleta se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 980 kJ / 712 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
Tuky | 52,80 g |
– nasycené | 25,48 g |
– nenasycené | 20,57 g |
–– mononenasycené | 17,42 g |
–– polynenasycené | 3,15 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 877 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,13 g |
Sacharidy | 7,20 g |
– cukry | 4,50 g |
––– laktóza | 1,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 3 kávové lžičky strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
1 1 rajče (nebo loupané z plechovky) | Rajče červené čerstvé | 60 g |
10 dkg 10 dkg strouhaného ementálu | Ementál | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hrstka pažitky | Pažitka čerstvá | |
olej na pánvičku | Olej řepkový | |
cibule na ozdobu | Cibule čerstvá |