Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablková buchta s čokoládou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 583 kJ /
4 442 kcal
Bílkoviny76,70 g
– z toho živočišné bílkoviny28,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,44 g
Tuky209,23 g
– nasycené113,70 g
– nenasycené81,92 g
–– mononenasycené59,81 g
–– polynenasycené22,11 g
––– omega 33,10 g
Vláknina40,00 g
Cholesterol 980 mg
Sodík 897 mg
Sůl2,71 g
Sacharidy532,50 g
– cukry280,47 g
––– laktóza14,93 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jablek nastrouhaných nahrubo Jablko čerstvé 500 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
150-200 g 150-200 g cukru (podle kyselosti jablek) Cukr bílý 175 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
150 g 150 g rozpuštěného másla (nebo Hery) Máslo kravské 150 g
100-150 ml 100-150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
60 g 60 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 60 g
2 lžíce 2 lžíce mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 30 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
100 g 100 g hořké nebo mléčné čokolády
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
plátky mandlí Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.