Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těstoviny se sušenými rajčaty, parmezánem a bazalkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 558 kJ /
2 762 kcal
Bílkoviny107,64 g
– z toho živočišné bílkoviny45,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,64 g
Tuky80,28 g
– nasycené41,09 g
– nenasycené17,95 g
–– mononenasycené15,87 g
–– polynenasycené2,09 g
––– omega 30,95 g
Vláknina20,86 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2,59 g
Sůl6,45 g
Sacharidy392,70 g
– cukry24,53 g
––– laktóza4,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g oblíbených těstoviny (nejlépe se mi v tomto receptu osvědčily Ferfalle) Těstoviny pšeničné 500 g
190-200 g 190-200 g sušených rajčat nakládaných v oleji (např. Franz Josef) Rajče červené sterilované 195 g
2 stroužky 2 stroužky prolisovaného česneku Česnek čerstvý 14 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené bazalky Bazalka sušená 2.5 g
špetka špetka soli Sůl mořská
čerstvě mletý pepř 4 barev z mlýnku Pepř barevný mletý
150 g 150 g strouhaného parmezánu Parmezán 150 g
hrst lístků lístků čerstvé bazalky Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.