Nutriční hodnoty (Těstoviny se sušenými rajčaty, parmezánem a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 558 kJ / 2 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,64 g |
Tuky | 80,28 g |
– nasycené | 41,09 g |
– nenasycené | 17,95 g |
–– mononenasycené | 15,87 g |
–– polynenasycené | 2,09 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 20,86 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,59 g |
Sůl | 6,45 g |
Sacharidy | 392,70 g |
– cukry | 24,53 g |
––– laktóza | 4,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g oblíbených těstoviny (nejlépe se mi v tomto receptu osvědčily Ferfalle) | Těstoviny pšeničné | 500 g |
190-200 g 190-200 g sušených rajčat nakládaných v oleji (např. Franz Josef) | Rajče červené sterilované | 195 g |
2 stroužky 2 stroužky prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené bazalky | Bazalka sušená | 2.5 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř 4 barev z mlýnku | Pepř barevný mletý | |
150 g 150 g strouhaného parmezánu | Parmezán | 150 g |
hrst lístků lístků čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá |