Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč z tvarohového těsta s ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 695 kJ /
5 424 kcal
Bílkoviny134,68 g
– z toho živočišné bílkoviny62,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny71,75 g
Tuky272,67 g
– nasycené68,48 g
– nenasycené177,19 g
–– mononenasycené96,34 g
–– polynenasycené80,84 g
––– omega 317,08 g
Vláknina45,50 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 552 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy585,12 g
– cukry252,55 g
––– laktóza21,62 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 450 g
1,5 1,5 kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek
špetka špetka soli Sůl mořská
250 g 250 g měkkého tvarohu (vanička) Tvaroh polotučný 250 g
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
4 lžíce 4 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 60 ml
9 lžic 9 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 135 ml
9 lžic 9 lžic oleje Olej řepkový 99 ml
cca 1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
30 g 30 g cukru moučky Cukr bílý 30 g
cca 100 g 100 g vyloupaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.