Nutriční hodnoty (Jablkový koláč z tvarohového těsta s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 695 kJ / 5 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 71,75 g |
Tuky | 272,67 g |
– nasycené | 68,48 g |
– nenasycené | 177,19 g |
–– mononenasycené | 96,34 g |
–– polynenasycené | 80,84 g |
––– omega 3 | 17,08 g |
Vláknina | 45,50 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 552 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 585,12 g |
– cukry | 252,55 g |
––– laktóza | 21,62 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 450 g |
1,5 1,5 kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
250 g 250 g měkkého tvarohu (vanička) | Tvaroh polotučný | 250 g |
80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
4 lžíce 4 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 60 ml |
9 lžic 9 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 135 ml |
9 lžic 9 lžic oleje | Olej řepkový | 99 ml |
cca 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
30 g 30 g cukru moučky | Cukr bílý | 30 g |
cca 100 g 100 g vyloupaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |