Nutriční hodnoty (Bramborové krokety s vůní Provence)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 587 kJ / 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,93 g |
Tuky | 9,90 g |
– nasycené | 2,75 g |
– nenasycené | 4,30 g |
–– mononenasycené | 3,16 g |
–– polynenasycené | 1,14 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 380 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 91,71 g |
– cukry | 6,94 g |
––– laktóza | 2,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 350 g |
100 g 100 g Šmakouna Provence se sušenými rajčaty | Šmakoun | 100 g |
1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
1 lžička 1 lžička provensálského koření | Provensálské koření | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 10 g |
strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |