Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové krokety s vůní Provence)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 587 kJ /
618 kcal
Bílkoviny35,31 g
– z toho živočišné bílkoviny24,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,93 g
Tuky9,90 g
– nasycené2,75 g
– nenasycené4,30 g
–– mononenasycené3,16 g
–– polynenasycené1,14 g
––– omega 30,07 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 380 mg
Sůl0,86 g
Sacharidy91,71 g
– cukry6,94 g
––– laktóza2,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g brambor vařených ve slupce Brambor zimní 350 g
100 g 100 g Šmakouna Provence se sušenými rajčaty Šmakoun 100 g
1 1 celé vejce Vejce slepičí 70 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
1 lžička 1 lžička provensálského koření Provensálské koření 5 g
2 lžičky 2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 10 g
strouhanka na obalení Strouhanka pšeničná
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.