Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s tuňákem, zelenými fazolkami a vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 543 kJ /
608 kcal
Bílkoviny39,56 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,84 g
Tuky33,86 g
– nasycené7,68 g
– nenasycené16,86 g
–– mononenasycené13,05 g
–– polynenasycené3,81 g
––– omega 30,27 g
Vláknina12,68 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 630 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy32,26 g
– cukry20,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 menší hlavičky salátu little gem Salát listový čerstvý
2 hrsti 2 hrsti rukoly Rukola čerstvá
2 2 středně velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 hrsti 2 hrsti zelených fazolových lusků Fazolky čerstvé
4 4 rajčata (nebo obdobné množství menších) Rajče červené čerstvé 240 g
4 4 vajíčka Vejce slepičí 280 g
2 plechovky 2 plechovky tuňáka (nebo víc, pokud ho máte rádi) Tuňák filet
1 balení 1 balení černých oliv Olivy čerstvé zralé
hrst hrst nasekané zelené petrželky Petržel nať čerstvá
hrst hrst nasekaného kopru Kopr nať čerstvý
½ d l l slunečnicového oleje Olej slunečnicový
šťáva z ½ citronu Citrón čerstvý
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
1 lžička 1 lžička hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.