Nutriční hodnoty (Salát s tuňákem, zelenými fazolkami a vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 543 kJ / 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,84 g |
Tuky | 33,86 g |
– nasycené | 7,68 g |
– nenasycené | 16,86 g |
–– mononenasycené | 13,05 g |
–– polynenasycené | 3,81 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 12,68 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 32,26 g |
– cukry | 20,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 menší hlavičky salátu little gem | Salát listový čerstvý | |
2 hrsti 2 hrsti rukoly | Rukola čerstvá | |
2 2 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 hrsti 2 hrsti zelených fazolových lusků | Fazolky čerstvé | |
4 4 rajčata (nebo obdobné množství menších) | Rajče červené čerstvé | 240 g |
4 4 vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
2 plechovky 2 plechovky tuňáka (nebo víc, pokud ho máte rádi) | Tuňák filet | |
1 balení 1 balení černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
hrst hrst nasekané zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
hrst hrst nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | |
½ d l l slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | |
šťáva z ½ citronu | Citrón čerstvý | |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
1 lžička 1 lžička hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |