Nutriční hodnoty (Jablečná růže)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 145 kJ / 3 142 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,45 g |
Tuky | 136,10 g |
– nasycené | 67,19 g |
– nenasycené | 63,96 g |
–– mononenasycené | 46,49 g |
–– polynenasycené | 17,47 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 28,05 g |
Cholesterol | 558 mg |
Sodík | 246 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 404,71 g |
– cukry | 287,31 g |
––– laktóza | 15,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
110 g 110 g másla | Máslo kravské | 110 g |
60 g 60 g cukru moučka | Cukr bílý | 60 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
60 g 60 g nasekaných mandlí | Mandle loupané | 60 g |
120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
5 lžic 5 lžic cukru | Cukr bílý | 125 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
4-5 4-5 jablek | Jablko čerstvé | 675 g |