Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná růže)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 145 kJ /
3 142 kcal
Bílkoviny50,10 g
– z toho živočišné bílkoviny19,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,45 g
Tuky136,10 g
– nasycené67,19 g
– nenasycené63,96 g
–– mononenasycené46,49 g
–– polynenasycené17,47 g
––– omega 30,72 g
Vláknina28,05 g
Cholesterol 558 mg
Sodík 246 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy404,71 g
– cukry287,31 g
––– laktóza15,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
110 g 110 g másla Máslo kravské 110 g
60 g 60 g cukru moučka Cukr bílý 60 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
60 g 60 g nasekaných mandlí Mandle loupané 60 g
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
5 lžic 5 lžic cukru Cukr bílý 125 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
4-5 4-5 jablek Jablko čerstvé 675 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.