Nutriční hodnoty (Vietnamská kuřecí (slepičí) polévka-Pho Ga)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 288 kJ / 1 503 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,20 g |
| Tuky | 4,39 g |
| – nasycené | 1,33 g |
| – nenasycené | 2,83 g |
| –– mononenasycené | 1,28 g |
| –– polynenasycené | 1,55 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 53,76 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 469 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 284,90 g |
| – cukry | 19,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 celé kuře (slepice) | Kuře | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 ks 1 ks zázvoru | Zázvor sušený | |
| 1 ks 1 ks celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 4 ks 4 ks badyánu | Badyán | |
| 8 ks 8 ks hřebíčku | Hřebíček | |
| 1 lžička 1 lžička celého koriandru | Koriandr semena | 5 g |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| rybí omáčka | Rybí omáčka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 200 g 200 g rýžových nudlí | Nudle rýžové | 200 g |
| 200 g 200 g výhonků fazolí mungo ve slaném nálevu | Fazole bílé | 200 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 2 limety | ||
| čerstvé bylinky (koriandr, petržel, pažitka, bazalka…) | Petržel nať čerstvá | |
| chilli paprika | Chilli paprička sušená | |
| chilli omáčka typu Sriracha | Chilli omáčka |