Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí květáková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 816 kJ /
434 kcal
Bílkoviny24,04 g
– z toho živočišné bílkoviny10,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,00 g
Tuky20,96 g
– nasycené4,11 g
– nenasycené13,76 g
–– mononenasycené9,51 g
–– polynenasycené4,25 g
––– omega 30,85 g
Vláknina13,45 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 561 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy30,56 g
– cukry11,94 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g květáku Květák čerstvý 500 g
1 kostka 1 kostka bujónu zeleninového Bujón hovězí 10 g
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
10 ml 10 ml oleje olivového (1 pl) Olej řepkový 10 ml
20 g 20 g pohankové krupice (2 pl) Krupice pohanková 20 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.