Nutriční hodnoty (Domácí květáková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 816 kJ / 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 20,96 g |
– nasycené | 4,11 g |
– nenasycené | 13,76 g |
–– mononenasycené | 9,51 g |
–– polynenasycené | 4,25 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 13,45 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 30,56 g |
– cukry | 11,94 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g květáku | Květák čerstvý | 500 g |
1 kostka 1 kostka bujónu zeleninového | Bujón hovězí | 10 g |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
10 ml 10 ml oleje olivového (1 pl) | Olej řepkový | 10 ml |
20 g 20 g pohankové krupice (2 pl) | Krupice pohanková | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |