Nutriční hodnoty (Pečená rajčatová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 508 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,10 g |
Tuky | 43,18 g |
– nasycené | 4,21 g |
– nenasycené | 36,95 g |
–– mononenasycené | 25,55 g |
–– polynenasycené | 11,40 g |
––– omega 3 | 3,28 g |
Vláknina | 13,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 40,36 g |
– cukry | 28,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
15 g 15 g česneku (3 stroužky) | Česnek čerstvý | 15 g |
50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
40 ml 40 ml oleje olivového (4 pl) | Olej řepkový | 40 ml |
1 kostka 1 kostka bujónu zeleninového | Bujón hovězí | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |