Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená rajčatová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 508 kJ /
600 kcal
Bílkoviny7,46 g
– z toho živočišné bílkoviny1,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,10 g
Tuky43,18 g
– nasycené4,21 g
– nenasycené36,95 g
–– mononenasycené25,55 g
–– polynenasycené11,40 g
––– omega 33,28 g
Vláknina13,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 378 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy40,36 g
– cukry28,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g rajčat Rajče červené čerstvé 500 g
15 g 15 g česneku (3 stroužky) Česnek čerstvý 15 g
50 g 50 g cibule Cibule čerstvá 50 g
40 ml 40 ml oleje olivového (4 pl) Olej řepkový 40 ml
1 kostka 1 kostka bujónu zeleninového Bujón hovězí 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cukr Cukr bílý
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.