Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórkovo-bramborová polévka s pohankou a houbami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 288 kJ /
547 kcal
Bílkoviny14,41 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,34 g
Tuky10,11 g
– nasycené5,65 g
– nenasycené4,19 g
–– mononenasycené3,24 g
–– polynenasycené0,95 g
––– omega 30,10 g
Vláknina15,41 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy92,63 g
– cukry3,71 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 3-4 brambory Brambor zimní 175 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
2 hrsti 2 hrsti lesních hub Hřib čerstvý
80 g 80 g pohanky Pohanka loupaná 80 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
majoránka Majoránka sušená
kmín Kmín
vývar Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.