Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné řezy s vůní pudinku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 531 kJ /
4 668 kcal
Bílkoviny64,80 g
– z toho živočišné bílkoviny14,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,64 g
Tuky184,97 g
– nasycené111,73 g
– nenasycené66,20 g
–– mononenasycené56,20 g
–– polynenasycené10,00 g
––– omega 31,28 g
Vláknina36,60 g
Cholesterol 776 mg
Sodík 192 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy667,76 g
– cukry300,00 g
––– laktóza7,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
8 lžic 8 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
5 5 jablek Jablko čerstvé 750 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku Puding v prášku 96 g
kůra z 1 kůra z 1 citronu Citrón čerstvý 90 g
tuk na vymazání Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.