Nutriční hodnoty (Jablečné řezy s vůní pudinku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 531 kJ / 4 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,64 g |
Tuky | 184,97 g |
– nasycené | 111,73 g |
– nenasycené | 66,20 g |
–– mononenasycené | 56,20 g |
–– polynenasycené | 10,00 g |
––– omega 3 | 1,28 g |
Vláknina | 36,60 g |
Cholesterol | 776 mg |
Sodík | 192 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 667,76 g |
– cukry | 300,00 g |
––– laktóza | 7,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
8 lžic 8 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 96 g |
kůra z 1 kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
tuk na vymazání | Margarín |