Nutriční hodnoty (Hovězí pečené s bramborami a kapustičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 621 kJ / 1 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,20 g |
Tuky | 46,20 g |
– nasycené | 15,30 g |
– nenasycené | 28,73 g |
–– mononenasycené | 21,76 g |
–– polynenasycené | 6,97 g |
––– omega 3 | 1,95 g |
Vláknina | 20,20 g |
Cholesterol | 286 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 91,96 g |
– cukry | 10,76 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězího masa (měla jsem kližku) | Hovězí kýta | 500 g |
300 g 300 g kapustiček (růžičkové kapusty) | Kapusta růžičková čerstvá | 300 g |
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
tymián | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |